Wat kunnen wij?

In onze praktijk kunnen we meer omdat we met méér zijn. Zo heeft iedere dierenarts naast een brede kennis vaan meerdere diersoorten de verantwoordelijkheid voor een bepaald aspect van de diergeneeskunde. Die dierenarts specialiseert zich in dat onderdeel door het volgen van nascholing en workshops in binnen- en buitenland en door het bijhouden van de relevante literatuur én zorgt er ook voor dat de kennis daarin wordt gedeeld met de andere dierenartsen.


We weten goed wat we kunnen, we weten ook goed wat we niét kunnen. Als we het nodig achten sturen we in overleg graag door naar ons uitgebreid netwerk van specialisten in Nederland en België.
Niet alleen ónze kennis vinden we belangrijk; we vinden het ook belangrijk dat onze klanten goed geïnformeerd worden over de gezondheidsaspecten van hun dieren. Zo organiseren we regelmatig lezingen voor veehouders en paardenhouders en wordt er elke maand een     georganiseerd.

Hoe hoger de kennis van de diereigenaar of dierhouder over de diergezondheid, hoe beter de preventieve diergeneeskunde kan worden toegepast.
MINNEPOORTSTRAAT 14 | 4515 BC IJZENDIJKE | T. +31 (0)117 301 388

balietijden: ma. t/m do. 08.00 - 20.00 | vr. 08.00 - 17.00 | zat. 08.00 - 15.30

BEHANDELING VOLGENS AFSPRAAK.
DE DIERENKLINIEK IS 24 UUR PER DAG
EN 7 DAGEN PER WEEK BEREIKBAAR.